Restaurantmedewerker mishandeld voor kwijtgeraakte jas

Een medewerker van een restaurant aan de Haarlemmerstraat is vannacht mishandeld vanwege een kwijtgeraakte jas. Rond 01.00 uur bestelde een 32-jarige Leidenaar iets te eten in het restaurant, waarna hij vertrok. Een halfuur later kwam de man weer binnen en vroeg om zijn jas, die hij kwijt was geraakt. Hij werd vervolgens kwaad en greep de medewerker bij zijn nek, om hem naar de grond te werken. De man wist zich los te rukken en probeerde de politie te bellen. Op dat moment kwam de Boze Leidenaar opnieuw naar hem toe. Hij greep hem opnieuw bij de nek en gaf hem een knietje in zijn buik. De medewerker zag surveillerende agenten voorbijrijden en wenkte hen. Hierop vluchtte de Leidenaar. De politie kon hem even later aanhouden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×