Hebberige inbreker opgepakt

De politie heeft gisteravond een nogal hebberige inbreker opgepakt. De 47-jarige Leidenaar wist een huis aan de Lammenschansweg binnen te komen, door eerst een keukenruit aan aan de achterkant van de woning in te slaan, en vervolgens het slot van de keukendeur los te schroeven. Hij doorzocht het huis grondig en stal onder andere een flatscreen, camerakoffer en levensmiddelen. Omdat hij ook de fiets van de bewoner graag wilde hebben, probeerde de inbreker het slot daarvan met een tangetje door te knippen. Een alerte buurtbewoner rook op dat moment onraad en belde de politie. De inbreker, die zich met zijn buit in de tuin verstopt had, werd al snel gevonden. Hij bekende zijn daad.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×