Voor 3e maal ingebroken bij sportvereniging aan Smaragdlaan

Afgelopen woensdag, omstreeks 23.30 uur, kreeg de politie een melding, dat er ingebroken werd bij een sportvereniging aan de Smaragdlaan. De politie was snel ter plaatse en constateerde een aantal vernielingen in het sportgebouw. Het is de derde keer in korte tijd dat er bij deze sportvereniging is ingebroken. Ook bij andere sportverenigingen, zoals die aan de Haagse Schouwweg, Hoge Morsweg, Amsterdamse Jofferspad en Boshuizerkade is regelmatig ingebroken; het totaal komt op 12 maal sinds afgelopen 5 december. Bij de inbraken wordt voornamelijk geld en frisdrank gestolen. Daarnaast is er altijd sprake van een hoop vernielingen. De politie heeft extra agenten ingezet, die zowel opvallend als onopvallend in de omgeving zullen surveilleren. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×