Signeersessie Newton

Liefhebbers van Newton kunnen hun stripboeken laten signeren. Volgende week zaterdag zijn Peter FitzVerploegh en Rene Bergmans, de tekenaars van Newton in Nederland, in Leiden te gast, om de nieuwste aanwinst te signeren. Het pas verschenen album gaat over de pogingen van de ondernemende Leidse professor ’s Gravesande om Newtons gedachtegoed te verspreiden. Het tweetal is tussen 11 en 13.00 uur aanwezig in Museum Boerhaave. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn de tekenaars bij Stripwinkel Mevrouw Kern, aan Breestraat 141. Bovendien geeft Dr. Ad Maas, schrijver van het stripboek diezelfde zaterdag om 12.00 uur in Museum Boerhaave een toelichting over de tentoonstelling NewtonMania, die hij heeft samengesteld. Bijwonen van deze toelichting is gratis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×