Minerva Scholarschip Fund verstrekt eerste drie beurzen

Het Minerva Scholarschip Fund heeft dinsdag voor het eerst studiebeurzen verstrekt. Stichting Minerva Scholarship Fund Leiden is in het najaar van 2009 opgericht door studentenvereniging L.S.V Minerva. Het is het eerste studiefonds dat door een studentenvereniging opgericht is. De beurzen die het fonds verstrekt, zijn bestemd voor studenten die werken aan prestigieuze studie- en onderzoeksprojecten. De Raad van Toewijzing, bestaande uit vijf hoogleraren van de Universiteit Leiden, heeft de eerste drie beurzen toegekend aan een geneeskundestudent die een onderzoek doet in Stanford, een geneeskundestudent die een onderzoeksproject start in Oxford en een rechtenstudent die aan de Universiteit van Warschau gaat studeren.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×