Informatieavond manische depressie

Preventie GGZ Leiden organiseert op maandag 25 januari een avond over manische depressies. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 2% van de Nederlanders kampt met een bipolaire stoornis, waar manische depressiviteit onder valt. Deze mensen hebben last van extreme stemmingswisselingen met flinke hoogtepunten en hele diepe dalen. Ze zijn afwisselend extreem vrolijk en extreem somber. Tijdens de voorlichtingsavond geven medewerkers van het Behandelcentrum Bipolaire Stoornissen van GGZ Leiden informatie over de stoornis. Ze geven bovendien antwoord op allerlei vragen over het omgaan met en de oorzaken van de depressiviteit. De gratis bijeenkomst vindt plaats in het Zalencentrum van GGZ Leiden aan de Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest en begint om 19.30 uur. Aanmelden is wenselijk en kan via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×