Twee jongens op tasjesroof

Een 16-jarige meisje uit Voorschoten werd afgelopen zaterdagavond, rond 20.30 uur beroofd van haar tas door twee jongens. Het meisje wachtte op de bus bij de halte op de Veurseweg tegenover de Hoogvliet, toen twee jongens vanuit de richting Leidschendam naar de halte kwamen lopen. Het tweetal draalde eerst wat in de buurt van het meisje, waarop één van hen plotseling uithaalde naar haar tas. Bij een tweede poging ging hij er met zijn buit vandoor, achtervolgd door het meisje, die echter uitgleed. De jongen werd tot zijn verrassing geconfronteerd door een man met een hond en liet de tas uit zijn handen vallen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen, met name de man met de hond, zich te melden via 0900 – 8844. Even later werd een 17-jarige Leidse van haar tas beroofd op de Wijngaardenlaan ter hoogte van de Albert Hein.

De Leidse liep met haar fiets aan de hand en ook hier waren het twee jongens, die vanaf de overkant naar haar toe kwamen en de tas van het stuur rukten. De tasjesdieven renden via het parkeerterrein, naar het fietspad achter het bouwterrein. Ook getuigen van deze beroving worden verzocht zich te melden

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×