Ingrid Hooyenga tijdelijk voorzitter Centrummanagement Leiden

Per 1 januari is Ingrid Hooyenga benoemd tot de nieuwe interim-voorzitter van de stichting Centrummanagement Leiden. Hooyenga volgt hiermee Rogier van der Sande op, die deze functie twee jaar vervulde. “Ingrid Hooyenga is geen onbekende voor ons en dus ben ik blij dat ze het voorzitterschap tijdelijk wil vervullen. Het Centrummanagement is en blijft een club van binnenstadsondernemers en als ervaren en enthousiaste ondernemer past ze goed in dat profiel”, aldus centrummanager Joost Bleijie in zijn reactie. Hooyenga is al enkele jaren advieslid bij het Centrummanagement en daarnaast is zij eigenaar van restaurant In den Bierbengel aan de Langebrug en Brasserie FYN aan de Nieuwe Rijn. Ook is ze bestuurslid van de Leidse afdeling van de Koninklijke Horeca Nederland. Hooyenga stelt met de stichting zich als doel om de binnenstad bruisend, aantrekkelijk en economisch vitaal te houden; ze zal deze functie voor een periode van een half jaar vervullen. In de tussentijd wordt gezocht naar een structurele oplossing voor het vertrek van Van der Sande.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×