De vrijwilligers van de stichting Leidse Evenementen Radio (SLER), foto: Emile van Aelst.

Leidse Jazzweek 2010 live op radio en internet

De enthousiaste vrijwilligers van de stichting Leidse Evenementen Radio (SLER) verzorgt al jarenlang de uitgebreide live-verslagen van de 3 Octoberviering en gaan dit jaar voor het eerst ook de live-uitzendingen van de Leidse Jazzweek verzorgen. Zo kunnen alle Leidenaren en ex-Leidenaren genieten van dit unieke evenement, dat ondanks allerlei tegenslag, steeds weer opnieuw een magnifieke prestatie neerzet. SLER zal vier dagen lang non-stop uitzenden, vanuit De Waag en de Q-Bus, zowel op de radio in de regio als wereldwijd via internet. Naast de verschillende live-concerten zullen er ook interviews met publiek en artiesten te beluisteren zijn. De verschillende concerten zullen zowel ’s nachts als overdag diverse keren herhaald worden, zodat iedereen een gemist concert alsnog kan beluisteren.

De Leidse Jazzweek duurt van 20 tot en met 24 januari en wordt op woensdag 21 januari officieel geopend.

De radio-uitzendingen zijn tijdens de Leidse Jazzweek te volgen via de ether op 107.00 FM.
De internetuitzendingen via: www.sler.nl

De Sler werkt volledig zonder subsidie en is afhankelijk van giften en sponsoring. Indien men de stichting wil steunen kan men dat via de website kenbaar maken.

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×