Inloopochtenden Borstkankervereniging

Ook dit jaar organiseert de Borstkankervereniging Nederland maandelijks inloopochtenden. De bijeenkomsten vinden plaats in de kapel van het Diaconessenhuis en zijn gratis toegankelijk voor iedereen die borstkanker gehad heeft. Ook wie geen patiënt van het Diaconessenhuis is, is welkom. De aanwezigen kunnen ervaringen met elkaar uitwisselen, antwoord krijgen op hun vragen en informatie opdoen over onder andere aangepaste badpakken en protheses. De ochtenden vinden in de oneven maanden op de derde maandag en tijdens de even maanden op de derde woensdag plaats, en duren van 09.30 tot 11.30 uur. De eerste bijeenkomst is gepland op maandag 18 januari. Meer informatie is verkrijgbaar bij Marijke Coulier op telefoonnummer 071-5172495.

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×