Twee veertigers maken ruzie in het verkeer

Twee automobilisten van 40 en 43 jaar kregen ruzie in het verkeer en hebben beiden aangifte gedaan. De 43-jarige Leiderdorper reed gisteren rond 13.30 uur over de Schipholweg richting het Stationsplein, en werd volgens zijn zeggen afgesneden door de 40-jarige automobilist uit Wassenaar. Deze laatste vond, dat er helemaal geen sprake was van afsnijden, maar dat hij de auto inhaalde, omdat deze zo hoog was, dat zijn uitzicht belemmerd werd. De Leiderdorper ging vervolgens over op ‘bumperkleven’ en zijn voorligger nam per ongeluk gas terug, wat nog meer irritaties opleverde. Bij het stoplicht aan de Plesmanlaan wilde de Leiderdorper verhaal halen. Doordat hij agressief overkwam ging de ander er snel vandoor en reed hierbij tegen de auto aan en bovendien zat hierbij de Leiderdorper zelf klem. Beide auto’s raakten bij deze ‘grote jongens’ ruzie beschadigd.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×