Kaartverkoop VARA Leids Cabaret Festival van start

Maandag 11 januari gaat de kaartverkoop van de 32e editie van het VARA Leids Cabaret Festival van start. De voorronden van het festival vinden plaats op 8 en 9 februari, de halve finale op 11 februari en de finale op 13 februari in de Leidse Schouwburg. Het VARA Leids Cabaret Festival wordt sinds 1978 georganiseerd en heeft een groot aantal cabaretiers voortgebracht, zoals Erik van Muiswinkel, Lebbis, Dolf Jansen, Sanne Wallis de Vries, Najib Amhali, Sara Kroos, Javier Guzman, Wim Helsen en Katinka Polderman. Omdat de belangstelling altijd enorm groot is, wordt geadviseerd tijdig te reserveren via: www.leidseschouwburg.nl Meer info en volledig programma: www.leidscabaretfestival.nl

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×