In januari nieuwe verkoopprocedure Watertoren

De gemeente Leiden start eind januari 2010 een nieuwe verkoopprocedure voor de watertoren bij de Hoge Rijndijk. Begin november staakte de gemeente de lopende procedure omdat daar fouten in waren gemaakt. In de nieuwe ronde kan iedereen weer meedoen, ook de kandidaten en geinteresseerden die eerder afvielen omdat hun plannen niet strookten met de criteria die de gemeente stelt. De toren wordt niet perse aan de hoogste bieder verkocht, ook de toekomstige invulling speelt volgens de gemeente een belangrijke rol. Het is daarbij de bedoeling dat het monument toegankelijk wordt voor het publiek. Naast de watertoren doet de gemeente de komende tijd nog talloze andere panden en gebouwen in de verkoop. Daaronder een aantal molens en bijvoorbeeld het oude politiebureau aan de Zonneveldstraat.

Leiden watertoren


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×