Familievoorstelling 'Mondrie versus Malevie' in De Lakenhal

In het kader van de tentoonstelling ‘Van Doesburg and the International Avant-Garde: Constructing a New World’ vinden er morgen twee voorstellingen plaats van het jeugdtheaterstuk ‘Mondrie versus Malevie’. In de voorstelling, gemaakt door Tessel van Os, willen twee vrolijke, maar eigenwijze kunstenmakers door samenwerking het ultieme kunstwerk voor de koningin maken. Er ontstaat een kleurrijke compositiestrijd, waarbij de kinderen in het publiek om hulp wordt gevraagd. Na de voorstelling, die ongeveer een half uur duurt, volgt een rondleiding langs de tentoonstelling.

Zondag 20 december, aanvang 13.30 en 14.30 uur. Meer info: www.lakenhal.nl/doesbrug De theatervoorstelling en de rondleiding zijn gratis op vertoon van een geldig toegangsbewijs tot het museum, dat voor jongeren tot 18 jaar ook gratis is.

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×