Intentieovereenkomst Aalmarktproject gesloten

De gemeente en ASR Vastgoed Ontwikkeling hebben gisteren een intentieovereenkomst gesloten voor de ontwikkeling van het Aalmarktproject. In de overeenkomst is vastgelegd dat beide partijen gezamenlijk de planvisie voor het Aalmarktgebied uit gaan werken tot een definitief stedenbouwkundig- en beeldkwaliteitplan. Ook wordt de haalbaarheid van de ontwikkeling verder onderzocht. In de planvisie staat dat het winkeloppervlak in het centrum uitgebreid wordt met 8.000m². Er komt een nieuwe winkelstraat tussen de Breestraat en Aalmarkt. De winkels in die straat zijn vooral gericht op mode. Bovenin de panden moeten ongeveer dertig appartementen komen. Verder komt tussen de Haarlemmerstraat en Aalmarkt een nieuwe brug.

Leiden Aalmarktproject


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×