Feestelijke avond in Nieuwe Energie

Afgelopen dinsdag werd in Nieuwe Energie een feestelijke avond georganiseerd. Ongeveer 30 om- en inwonenden genoten van een stamppotmaaltijd van het ROC. Stadshistoricus Cor Smit vertelde over de geschiedenis van het pand en de omgeving. Daarna werd de film Sideways gedraaid. In zijn welkomstwoord vertelde adviseur leefomgeving van Portaal, René Prins dat deze bijeenkomst bedoeld was als bedankje aan de omwonenden, die positief reageerden op de ontwikkelingen rond Nieuwe Energie. Ook benadrukte hij dat het complex een samenbundeling is van de disciplines wonen, opleiden, communicatie en opvang. Daarnaast is er in het pand ruimte voor allerlei activiteiten. Het is dan ook de bedoeling dat er vaker gezellige bijeenkomsten voor de Leidse burgers georganiseerd worden. Op www.nieuweenergieleiden.nl volgt binnenkort meer informatie over die activiteiten.

Nieuwe Energie, aan de 3e Binnenvestgracht 23, biedt onder andere onderdak aan de dag- en nachtopvang van Stichting De Binnenvest, woningcorporatie Portaal en een aantal communicatiebedrijven.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×