Joop Visser terug in de Sleutelstad

Joop Visser alias Jaap Fischer. Échte Leidenaren en (oud)studenten weten precies over wie we het hebben. De cabaretier/zanger die in de jaren zestig in Leiden studeerde en zijn carrière hier begon. Ooit heette hij Jaap Fischer, eenmaal wat ouder en kaler werd dat Joop Visser. Vanavond keert hij terug naar Leiden. In het LAK-theater geeft hij, muzikaal ondersteund door Jessica van Noord, een benefietvoorstelling. De opbrengst van deze avond vol komische, vlijmscherpe liedjes is bestemd voor het Duchenne-onderzoek.

Bij een soortgelijk optreden begin november zat de zaal vol met 50-plus Leidenaars. Velen moesten toen worden teleurgesteld; de zaal was uitverkocht. Speciaal voor hen bracht Joop Visser toen een groot aantal verzoeknummers, waarvan sommige een ode aan Leiden zijn. Hij doet dat vanavond ongetwijfeld nog eens dunnetjes over. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar, via www.laktheater.nl of 071-5124890.

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×