De eerste prijs: een ART80 gitaar.

Inschrijving gestart Leids Gitaarkampioenschap 2010

Amateur-gitaristen en – bassisten uit Leiden e.o. kunnen zich opgeven voor het Leids Gitaarkampioenschap 2010. Popschool de Reus organiseert het evenement voor de tweede keer. De Reus geeft al sinds 2003 muziekles op basis van popmuziek, onder het motto ‘les in je eigen stijl’. De voorrondes vinden plaats op 14 en 28 februari in het Leidse muziekcafé ‘Brothers of Beer’. Een deskundige jury beoordeelt de deelnemers op sound, attitude, interpretatie, techniek en performance. Natuurlijk zijn er geweldige prijzen te winnen en mag de winnaar optreden tijdens de Lakenfeesten. Meer info en inschrijven (tot 15 januari): www.popschooldereus.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×