Foto: RAL.

'Hart voor Leiden' in Regionaal Archief

In de vitrine bij de entree van het Regionaal Archief Leiden (RAL) is een mini-expositie te zien over stadssecretaris, archivaris en notaris Jan van Hout. Van Hout, deze maand 400 jaar geleden overleden, was naast stadsbestuurder ook innovator en dichter. De expositie is ingericht aan de hand van het boek ‘Hart voor Leiden, Jan van Hout (1542-1609)’, dat geschreven werd in opdracht van de vereniging van vrienden van het Leids Archief ‘Jan van Hout’.

De mini-expositie loopt van 11 december tot en met 15 februari 2010.

Meer info en openingstijden: www.leidenarchief.nl. Meer info over het boek: www.janvanhout.nl.

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×