Geen kerstmarkt op Nieuwe Rijn

De kerstmarkten die voor aanstaande zondag en volgende week zondag gepland stonden op de Nieuwe Rijn zijn afgelast. Dat heeft centrummanager Joost Bleijie laten weten. Gebrek aan animo onder marktkraamhouders zou de voornaamste reden zijn. Bleijie spreekt van een ‘enorme domper’. Volgend jaar hoopt Bleijie een ‘echte Duitse kerstmarkt’ te organiseren.

Op 13 en 20 december is er dan wel geen kerstmarkt, wel zal Kunst Schaatsvereniging KSV Rijnland een kunstschaatsshow geven op de ijsbaan op de nieuwe Rijn. De show begint om 15:00 uur. Op 10, 17 en 28 december (aanvang 17:30 uur) zijn de ijshockeyers van de Leiden Lions op de ijsbaan te zien.

Leiden IJsbaan Nieuwe Rijn


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×