Publiek positief over nieuwe Aalmarktzaal

Tot eind van deze maand peilt Het Stedelijk Concertgebouw de mening van het publiek over de concerten in het gerenoveerde gebouw. Via proef@stedelijkconcertgebouwleiden kan men een enquêteformulier inzenden. Uit de honderden formulieren, die al verzonden zijn, kunnen al een aantal conclusies worden getrokken. Zo zijn de bezoekers zeer te spreken over de akoestiek van de nieuwe Aalmarktzaal en worden het personeel, de inleidingen bij de klassieke concerten en de ambiance in de nieuwe zaal positief beoordeeld. Men mist de concerten in de Nuon-Zaal en er mag wel wat meer kunst aan de muren. Ook mag er wat meer energie worden gestoken in het binnenhalen van jongeren. Meer info: www.stedelijkconcertgebouwleiden.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×