Nieuw bestuur COC Leiden aan de slag met eerste vrouwelijke voorzitter

De leden van COC Leiden hebben tijdens een Algemene Ledenvergadering, op 2 december jl unaniem een interim-bestuur gekozen. Julie van Schravendijk, de eerste vrouwelijke voorzitter van de vereniging, gaat samen met de overige vijf nieuwe leden direct aan de slag. Van Schravendijk: “We zijn meteen in actie gekomen. Het is niet niks om op de rijdende trein van zo’n organisatie te moeten springen. Gelukkig bestaat het interim-bestuur uit mensen die al actief waren als kaderleden. We weten dus wat er speelt, en hebben veel affiniteit met de vereniging.”

Van Schravendijk vervolgt: “Samen met onze vrijwilligers willen we werken aan een betere organisatiestructuur en een verbeterde sfeer, waarbij we met ons allen veel kunnen bereiken.” Meer info: www.cocleiden.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×