Foto: K&G.

Gratis concert K&G in Pieterskerk

In het kader van de Leidse Luchtwerken zulen drie orkesten van K&G een concert geven in de Leidse Pieterskerk. Het concert, dat heel toepasselijk ‘K&G UnpLUCHT’ heet is een initiatief van de gemeente en de avond wordt feestelijk geopend door wethouder John Steegh om 20.00 uur. Tussen de optredens van de orkesten door zijn er diverse intermezzo’s, zoals een Stofzuigerconcert, die allemaal te maken hebben met het thema ‘lucht’.

Het concert vindt plaats op zaterdagavond 12 december en is voor iedereen gratis toegankelijk. Om veiligheidsredenen mogen echter maximaal 1200 stoelen worden bezet, dus het advies is om tijdig aanwezig te zijn. De kerk gaat om 19.00 uur open en het concert begint om 20.00 uur.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×