D66 lijsttrekker start campagneblog

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen is D66-lijsttrekker Paul van Meenen een weblog gestart. Van Meenen: “Ik doe met mijn blog bewust niet mee met het oppervlakkige getwitter en gekwetter dat politieke websites domineert. Er spelen zeer belangrijke zaken in Leiden, zoals de RijnGouweLijn, Rijnlandroute en de Ringweg Oost. D66 vindt dat er een plek moet zijn waar informatie wordt verstrekt en waar Leidenaren hun mening kwijt kunnen over zaken die hen aangaan.”

D66 lijsttrekker Paul Van Meenen op zijn wekelijkse blog: “Als de R in de maand was, kreeg je vroeger een hap levertraan. Een kwestie van doorslikken en even rillen van de vieze smaak, maar je deed het omdat je ouders vonden dat het goed voor je was. In Leiden is de R ook weer in de maand, nu de komende maanden de verkeersdossiers RijnGouweLijn, Rijnlandroute en de Ringweg Oost spelen. D66-Leiden vindt dat deze bereikbaarheidsoplossingen niet goed voor Leiden zijn en voelt er weinig voor deze oplossingen te slikken. De R is nog lang in de maand, niet alleen tot aan de verkiezingen maar ook tijdens de collegeonderhandelingen in maart en april. Laten we met z’n allen voorkomen dat we opnieuw 4 jaar lang bittere pillen te slikken krijgen.”

D66 hoopt dat er na de gemeenteraadsverkiezingen een nieuw college gevormd wordt dat alsnog de referendumuitslag respecteert, waarin 69% van de Leidenaren nee zeiden tegen de RijnGouweLijn, en deze dus niet aanlegt. Een college dat kiest voor de Rembrandttunnel, een duurzaam tracé voor de Rijnlandroute, die de Oostvlietpolder spaart. En een college dat tijdens de aanleg van de Ringweg Oost geen “wringweg” maakt van de Sumatrastraat.

Kijk voor het volledige blog en het videodagboek van Paul van Meenen op www.d66leiden.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×