Theater Ins Blau presenteert twee bijzondere voorstellingen

Theater Ins Blau wil jonge theatermakers de kans en de ruimte geven om hun artistieke ontwikkeling te ontplooien. Deze Leidse theaterwerkplaats biedt ondersteuning en begeleiding, zowel op artistiek als organisatorisch vlak. Na het succesvolle MTG Blont zijn Sanne Clifford en Kristel Broekhorst twee jonge makers, die een productie uitbrengen bij de theaterwerkplaats. Boekhorst laat haar stuk ‘Zootrope’ zien en de jonge choreografe Clifford de voorstelling ‘Be careful what you wish for (you might get it)’

De voorstellingen vinden plaats op 27 en 28 november. Beide voorstellingen zijn op één avond te zien in Theater Ins Blau, op de nieuwe locatie Rijnsburgerweg 124 (Nieuweroord), Leiden. Aanvang: 20.30 uur.

Meer info en kaarten: www.theaterinsblau.nl.

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×