Vervroegde sluiting opgelegd aan drie horeca-ondernemingen

Burgemeester Lenferink legt aan de eigenaren van drie horeca-ondernemingen een vervroegde sluiting op van 1 december tot en met de nacht van 13 op 14 december. De betreffende ondernemers hadden al twee waarschuwingen en de daarbij behorende proces-verbalen gekregen en hielden zich nog steeds niet aan de regels. Het gaat hier om Steakhouse / Grillroom De Sinaï, aan de Breestraat 169, De Kiboets, aan de Stationsweg 21 en Nefertiti, aan de Steenstraat 8. De maatregel houdt in dat de drie horeca-inrichtingen in deze periode tussen 12.00 uur ’s nachts en 6.00 uur ’s ochtends gesloten en leeg moeten zijn.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×