Bejaarde vrouw in winkel bestolen

Een 88-jarige vrouw die boodschappen deed in een winkel aan het Planciusplantsoen, is gistermiddag bestolen. Ze werd in de winkel twee keer aangesproken door twee verschillende jonge vrouwen. Toen ze iets uit haar tas wilde pakken, zag ze dat de sluiting open was en dat haar beurs was verdwenen. Het slachtoffer riep dat ze was bestolen en wees het winkelpersoneel op één van de vrouwen die haar had aangesproken. Deze 25-jarige vrouw wilde de winkel verlaten en liep langs de kassa. Medewerkers hielden haar aan en waarschuwden de politie. De andere vrouw rende de winkel uit en stapte in een auto die wegreed richting Trompweg. De politie heeft haar niet meer kunnen vinden en onderzoekt de zaak.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×