Gooimeerlaan volledig afgesloten voor autoverkeer

De Gooimeerlaan tussen de Willem de Zwijgerlaan en de Slaaghsloot wordt in de week van 20 tot en met 27 november volledig afgesloten voor autoverkeer in verband met asfalterings- en aansluitingswerkzaamheden. Na het uitvoeren van deze werkzaamheden kan het verkeer gebruik maken van de nieuwe rotonde. In de week daarop volgend worden alleen nog afrondende werkzaamheden uitgevoerd.

Automobilisten vanuit de Merenwijk worden in deze periode omgeleid via de IJsselmeerlaan. Benzinestation Kempeneers is bereikbaar vanaf de Willem de Zwijgerlaan. Deze omleiding geldt ook voor buslijn 45. Deze buslijn komt vijf minuten eerder dan normaal aan bij de haltes Arendhorst en Valkenhorst. Voetgangers en fietsers kunnen wel gebruik maken van de Gooimeerlaan. Zij worden langs de werkzaamheden geleid.

De actuele verkeersituatie staat op www.leiden.nl/willemdezwijgerlaan

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×