Complex ROC bij Leiden CS klaar in 2013

Het pand van het ROC Leiden bij het Centraal Station, is naar verwachting in 2013 klaar voor gebruik. De bouw van het twaalf verdiepingen hoge complex dat een oppervlakte van ongeveer 40.000m2 heeft, start op 1 december. Om 15.00 uur wordt dan aan de Bargelaan de eerste paal geslagen.

Het enorme gebouw biedt onderdak aan de 5.000 leerlingen die de opleidingen Horeca, Toerisme, Bakkerij, Onderwijs, Gezondheidszorg, Welzijn, ICT, VAVO en Sport & Beweging volgen. Ook komen er een parkeergarage met twee lagen, een hotel, een restaurant, een congrescentrum en kantoorruimte. Dit biedt de leerlingen de nodige leerwerkbedrijven.

Onlangs hebben het ROC Green Real Estate BV en Volker Wessels overeenstemming bereikt over de bouw van het multifunctionele gebouw. Het pand komt in handen van Green Real Estate BV, dat ook eigenaar is van het pand aan het Lammenschanspark, dat in 2011 klaar is.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×