Zeven arrestaties na gewapende overval op AH Kooiplein

De politie heeft vanmorgen zeven arrestaties verricht na een gewapende overval op het Albert Heijnfiliaal op het Kooiplein. Eén man liep rond 10.00 uur de supermarkt binnen en bedreigde een caissière met een wapen. Daarop deed de man een greep in de kassa en ging er vandoor. Twee getuigen, een man die in de winkel aanwezig was en een vrouw die buiten stond en de verdachte zag wegrennen, gingen achter de overvaller aan en zagen hem een woning in de Surinamestraat binnengaan. Zij gaven dit door aan de politie die vervolgens een inval in de woning deed.

In de woning waren zeven mannen aanwezig die allen aan het signalement voldeden. Zij werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau aan de Langegracht. Vijf verdachten zijn na verhoor heengezonden. Twee andere verdachten worden nog verder gehoord.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×