De Thermiek, de Alleman en de KTS werken samen

Om de integratie tussen verschillende scholen te bevorderen hebben Mytylschool de Thermiek, Jenaplanschool de Alleman en VMBO de KTS besloten samen te gaan werken. De scholen uit Leiden, Warmond en Voorhout vinden het belangrijk dat kinderen met verschillende achtergronden met elkaar in contact komen. Ze willen wederzijds respect en begrip stimuleren en hopen dat er contacten ontstaan tussen de lichamelijk gehandicapte leerlingen, de Jenaplan leerlingen en de vmbo-scholieren. De samenwerking werd afgetrapt tijdens een sport- en speldag voor de leerlingen van de midden- en bovenbouw van de twee basisscholen, in de gymzaal van het revalidatiecentrum. De dag werd ondersteund door de vmbo-leerlingen. De meeste indruk op de kinderen maakte het rolstoelparcours, dat ook de leerlingen van de Alleman in een rolstoel aflegden. Met hulp van de leerlingen van de Thermiek wisten ze de eindstreep te bereiken.

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×