Bewustwordingscampagne nietgek.nl van start

Op de elfde van de elfde is de Bewustwordingscampagne nietgek.nl van start gegaan. Met deze publiekscampagne wil het Early Detection and Intervention Team van Rivierduinen jongeren, jong volwassene en hun familie aansporen hulp te zoeken als zij kampen met psychische klachten. Het is belangrijk dat jonge mensen zo snel mogelijk aan de bel trekken als zij deze klachten hebben, omdat een psychose op die manier vaak kan worden voorkomen. Bovendien leidt een laat ontdekte psychose vaak tot problemen op school, op het werk en in de omgang met anderen.

Centraal in de campagne staan www.nietgek.nl en de helpdesk 0800-nietgek (0800 643 84 35). De campagne wordt gehouden in de hele regio.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×