Grootschalige verkeerscontrole N11: 16 bekeuringen

Vanaf gisteravond 19.00 tot vannacht 02.00 uur, heeft de politie een grootschalige districtsverkeerscontrole gehouden op de N11, bij het gebouw van Rijkswaterstaat, tussen Leiden en Alphen aan den Rijn. De controle werd uitgevoerd in samenwerking met de douane, de belastingdienst, de ANWB en de Inspectie Verkeer en Waterstaat. Bestuurders en voertuigen werden staande gehouden en gecontroleerd op allerlei zaken, zoals alcoholgebruik, papieren, handsfree bellen, wegenbelasting, openstaande bekeuringen en de technische staat van de voertuigen. In totaal werden er 559 bestuurders gecontroleerd en zestien bekeuringen uitgedeeld. Vijftien bestuurders kregen een bekeuring voor een gebrekkige technische staat van de auto en slechte verlichting, een andere bekeuring werd gegeven voor het rijden zonder rijbewijs. Vijf personen werden aangehouden voor onder andere wet ID en voor openstaande boetes.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×