12-jarige meisje aangereden, dader rijdt door

Een 12-jarig meisje uit Leiden is gisterenmiddag rond 16.20 uur op de Herenstraat aangereden door de bestuurder van een zilverkleurige motorfiets of grote bromfiets. Het meisje stak met haar fiets de Herenstraat over, vanaf de Andries Schotkade naar de Kastanjekade. Zij reed hierbij tussen de wachtende auto’s door en werd plotseling aangereden door de motor/brommer. De bestuurder, een forse man met een grijze baard, werd in eerste instantie nog op de been geholpen door een automobilist en eenmaal op zijn voertuig ging de man er vandoor. Het meisje werd in de tussentijd geholpen door een andere fietsster. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 -8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×