Proeverij wijn, koffie en thee voor het goede doel

De Rotary Club Leiderdorp en de Lions Club Leiderdorp Rhijnlandt organiseren een Culinaire Wijnproefavond. Tijdens dit evenement dat op woensdag 25 november plaatsvindt in de Leiderdorpse vestiging van het ROC, kunnen de aanwezigen niet alleen allerlei wijnen proeven, ze kunnen ook deelnemen aan een proeverij van verschillende soorten koffie en thee. Bovendien presenteren de leerlingen van de hotelopleiding van het ROC bij de wijnen passende hapjes. Na afloop kunnen de favoriete wijn, koffie en thee direct worden besteld. De opbrengst van de avond gaat naar Nieuw Buitenzorg en Stichting Pluspunt. Deze twee Leiderdorpse goede doelen vertellen tijdens de proeverij, wat zij met het geld gaan doen.

De toegangskaarten, die €25 per stuk kosten, zijn te koop bij Ringfoto Filippo en Wijnhandel Van Leeuwen in de Winkelhof. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×