Inbraakgolf op klaarlichte dag in Leiderdorp

Vanaf oktober tot en met vandaag, is er negen keer ingebroken of pogingen daartoe in Leiderdorp. Ruim de helft van de inbraken vond plaats tussen 11.00 en 14.00 uur. Zo werd er ingebroken bij woningen aan de Torenwacht, Bijdorp, Loevestein, Molentocht, Resedastraat, Dr. De Bruijnestraat, de Muzenlaan en het Ratelaarkamp. Meestal kwamen de daders binnen aan de achterzijde van de woning via het bovenlicht, of door een raam of deur open te breken. Over het algemeen worden kleine, handzame goederen buitgemaakt, zoals geld, fotocamera’s en sieraden. De politie adviseert bij het waarnemen van verdachte personen of situaties, onmiddellijk het alarmnummer 1-1-2 te bellen.

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×