Ruim 300 handtekeningen voor nieuwbouw Lorentzhof

De werkgroep Zorg om Lorentzhof is een handtekeningenactie gestart voor de nieuwbouw van de Lorentzhof. De petitie is ondertekend door 323 mensen, waaronder bewoners van de Lammenschansweg, artsen, en hoogleraren. De ondertekenaars spreken hun steun uit voor de nieuwbouwplannen van het zorgcentrum op basis van het bestemmingsplan wat er nu ligt. Een aantal omwonenden heeft bezwaar tegen de nieuwbouw gemaakt. Voorzitter van de werkgroep, Rob Loekenbach: “Dit is een enorme steun in de rug voor de Lorentzhof. Zoveel reacties, dat hadden we niet durven dromen. Het maakt eens te meer duidelijk dat het geringe aantal omwonenden dat voortdurend bezwaar maakt tegen de nieuwbouw, veruit in de minderheid is.”

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×