Rozen of natte sponzen gooien bij Theatersportwedstrijd

De Leidse theatersportvereniging ‘Ontzettend Nodig’ speelt een theatersportwedstrijd tegen ‘Theatersport Vereniging Amsterdam’ in het Leidse Imperium Theater. Bij theatersport, waarbij twee teams van vier personen tegen elkaar uitkomen, draait alles om improvisatie. Het publiek geeft suggesties voor bijvoorbeeld locatie, karaktereigenschap of relaties en mag haar waardering of afkeuring geven, doormiddel van het gooien van rozen óf natte sponzen.

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 7 november en begint om 20.15 uur. Meer info en reserveringen: www.ontzettendnodig.nl of via 06-13292779.

Theater Imperium, Oude Vest 33e, Leiden.

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×