Nieuwe Leidse concertagenda online

Emile van Aelst, bekend van zijn site leidseglibber.nl , heeft onlangs een nieuwe site gelanceerd, die onder het motto ‘Wat speelt er in leiden’ een goed en leuk overzicht geeft van Leidse concerten. Het gaat hier alleen om kleinschalige optredens, zoals Jazz on Sunday, Hot House, enz. of om evenementen zonder winstoogmerk, zoals de Leidse Jazzweek, de Lakenfeesten en de 3 oktoberfeesten. Natuurlijk maakt Van Aelst zelf regelmatig interessante en leuke reportages met de bijbehorende foto’s. Men kan optredens gratis vermelden en daarnaast ook op de hoogte blijven door aanmelding voor updates. Het adres is: www.leidenconcerten.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×