Voortzetting samenwerking WFIA

Het college stelt de gemeenteraad voor, de samenwerking met de West-Holland Foreign Investment Agency (WFIA) voort te zetten. Sinds november 2000 is de WFIA de acquisitieorganisatie voor buitenlandse bedrijven voor Leiden en Haaglanden. In 2008 hebben zich dankzij inspanningen van de WFIA vijf nieuwe bedrijven in Leiden gevestigd. In de eerste helft van dit jaar waren dat er drie. De WFIA heeft inmiddels een Strategisch beleidsplan voor 2010 tot en met 2013 opgesteld. Het college is tevreden over de resultaten en vindt dat de komst van de nieuwe internationale bedrijven, Leiden als internationale kennisstad versterkt. Burgemeester en wethouders stellen de gemeenteraad dan ook voor de samenwerking met deze organisatie de komende jaren voort te zetten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×