Nog veel onduidelijkheid OV-chipkaart bij senioren

De voorlichting over de OV-chipkaart, die afgelopen maandag gegeven werd aan senioren, voorzag duidelijk in een behoefte. In een zaaltje van Libertas aan de Papiermolen, luisterden meer dan 50 ouderen naar de heldere uiteenzetting van Jan Meerpoel, lid van de landelijke werkgroep OV-chipkaart en van de Provinciale werkgroep in Zuid Holland. De voorlichting werd georganiseerd door het Seniorenplatform Merenwijk-Noord. De aanwezigen konden vragen stellen en daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt. De hele regeling rond de OV-chipkaart blijkt toch voor veel ouderen maar moeilijk te begrijpen. Omdat de belangstelling veel groter was dan verwacht, wordt er waarschijnlijk een tweede voorlichtingsmiddag gegeven.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×