Armin weer beste dj van de wereld

Armin van Buuren is voor de derde achtereenvolgende keer gekozen tot de beste dj van de wereld. Van Buuren was woensdagnacht in London voor de bekendmaking van de jaarlijkse dj Top 100 van het toonaangevende Britse DJ Magazine. “Op dit moment kan ik wel zeggen dat ik de meest gelukkige man op aarde ben”, vertelt een dolblije Van Buuren. “Driemaal op een rij in het wereldberoemde DJ Magazine staan had ik nooit durven dromen.” De artiest werkt momenteel aan de opvolger van zijn derde artiestenalbum ‘Imagine’. Tiësto staat wederom op een tweede plek.

De Nederlandse dj’s gooien hoge ogen bij het wereldwijde dance publiek. Naast Armin en Tiësto staan ook Ferry Corsten, Sander van Doorn, Laidback Luke, Fedde le Grand, Marco V, Menno de Jong en Sander Kleinenberg in de DJ Mag Top 100. Dit jaar brachten driehonderdduizend muziekliefhebbers vanuit 263 verschillende landen hun stem uit voor de lijst

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×