Foto: Jacqueline Borg, archief Sleutelstad.

Leidse bomen voor zevende keer feestelijk verlicht

De dagen worden alweer flink korter en hoewel het soms nog een beetje nazomer lijkt, breken de donkere wintermaanden al snel aan. Voor de zevende keer op rij, zullen de bomen aan de Nieuwe Rijn, Botermarkt en Vismarkt weer feestelijk verlicht worden. Op 3 november wordt de verlichting ontstoken. “De feestverlichting geeft de Winter in Leiden extra cachet. De extra koopavonden, de ijsbaan en het Huis van Sinterklaas krijgen door dit soort verlichting natuurlijk extra sfeer waardoor Leiden ook in de winter een gezellige stad is om te vertoeven”, aldus centrummanager Joost Bleijie. Ook in andere delen van de Sleutelstad zal de feestverlichting snel weer aan gaan om de bezoekers in een zo gezellig mogelijk Leiden te verwelkomen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×