Fietsverlichtingsactie op Garenmarkt

Fietsers met een klein mankement aan de verlichting, zijn komende zaterdag welkom op de Garenmarkt. Daar verhelpen vrijwilligers van de Fietsersbond afdeling Leiden kleine gebreken aan het voor- en achterlicht. Ook geven ze voorlichting over verschillende soorten lampen en handige reparatietips. Dit alles gebeurt ter gelegenheid van de jaarlijkse fietsverlichtingsactie, die de bond tussen 11.00 en 16.00 uur organiseert. Bij de kraam die dan op de Garenmarkt staat, is niet alleen een folder met reparatietips verkrijgbaar, maar ook informatiemateriaal van de Fietsersbond. Wie zich bovendien bij deze bond aanmeldt, krijgt een gratis voor- en achterlicht. Onlangs heeft de Fietsersbond onderzoek gedaan naar de verschillende voor- en achterlichten en dynamo’s. Meer daarover staat op www.fietsersbond.nl/verlichting). .

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×