Heemskerk praat over ondernemerschap in Leiden

Staatssecretaris Frank Heemskerk (PvdA) gaat op woensdag 4 november in debat met zijn partijgenoot wethouder Marc Witteman en ondernemers over ondernemerschap in Leiden. Het Bio-Science Park werd onlangs uitgeroepen tot het beste bedrijventerrein in Nederland en ook kent Leiden een grote creatieve sector. Toch hebben ook hier de bedrijven  te lijden door de economische crisis. Heemskerk en Witteman praten met een aantal ondernemers over problemen en oplossingen. Wat zou de Nederlandse overheid kunnen doen om ondernemerschap en innovatie te stimuleren en hoe zorgen we ervoor dat Nederlandse bedrijven niet achterblijven in de wereld.

De avond begint om 20.15 in Café Scheltema, Marktsteeg 1. Om half negen begint de discussie.Iedereen is welkom om mee te praten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×