Morgenconcert in LUMC

Op zondagmorgen 1 november staat het LUMC in het teken van muziek. Vanaf 10.30 uur vindt er op het Boerhaaveplein een concert plaats, waaraan het Atheneum Kamerorkest en het Atheneum Blazers Consort deelnemen. Deze twee veelbelovende jeugdorkesten zijn afkomstig van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De jongste deelnemers zijn 10 jaar. Op het programma staan stukken van onder andere Mendelssohn, Mozart en Haydn. Na het concert wordt op het Leidse Plein Het muurgedicht `Wind’ onthuld. Dit gedicht is op muziek gezet en wordt vertolkt door beademingsapparaat, slagwerk, blazers en kamerkoor. Het bijwonen van beide evenementen is gratis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×