Middag over DNA en veroudering

In Museum Boerhaave vindt op zondag 1 november Wijzer over DNA 2009 plaats. Deze publieksmiddag, die georganiseerd wordt door het Medisch-Genetisch Centrum Zuid-West Nederland (MGC), een initiatief van het LUMC en Erasmus MC staat dit jaar in het teken van de rol van DNA in het ouderdomsproces. Door de jaren heen beschadigt het DNA en sterven de cellen langzaam af. Dat heeft voor- en nadelen. Tijdens de bijeenkomst wordt allerlei informatie gegeven over de nieuwste ontwikkelingen in DNA-onderzoek op het gebied van veroudering. Ook is er aandacht voor stamcelonderzoek.

De gratis publieksmiddag begint om 13.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.medgencentre.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×