Foto: PR.

Oskar de Kuijer wint zilver voor Leiden Atletiek

Afgelopen zondag kwam Oskar de Kuijer aan de start van de marathon in Amsterdam namens Leiden Atletiek en kon met een nieuw persoonlijk record de zilveren medaille in ontvangst nemen bij de masters 40-44 jaar. De omstandigheden waren ideaal. De marathon was dit jaar aangewezen als Nederlands kampioenschap voor senioren en masters. De Kuijer finishte als 35ste overall en als tweede bij de masters in een fantastische tijd van 2:26.30. Daarmee haalde hij ruim 2 minuten af van het persoonlijke record dat hij in april van dit jaar in Rotterdam vestigde. “Het gaat eigenlijk steeds makkelijker, die marathons lopen. Ik ben ook helemaal niet kapot”, aldus de snel herstelde Leidenaar, die daarna met zijn dochtertje op het podium plaats nam om zijn prijs in ontvangst te nemen.

Leiden Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×