Regionale economie ontwikkelt zich niet goed

De regionale economie ontwikkelt zich nog steeds niet positief. Dit blijkt uit de Ondernemerschapsmonitor die Kamer van Koophandel Den Haag (KvK DH) elk kwartaal uitbrengt. In het 3e kwartaal van dit jaar zijn ca. 3.600 nieuwe bedrijven opgericht bestaande uit dochterondernemingen, nevenvestigingen en nieuwe ondernemingen. In deze periode werden ca. 1700 bedrijven opgeheven, waardoor het saldo positief is. T.o.v. het 3e kwartaal 2008 valt echter een daling (28%) van de aanwas te constateren. Dit komt door een voortdurende daling van het aantal inschrijvingen. Ook in het tweede kwartaal werd al een forse daling (met 20%) geconstateerd.

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×