'Nacht van de Nacht' in Boerhaave & Leidse Sterrewacht

De ‘Nacht van de Nacht’ vindt op zaterdag 24 oktober voor de vijfde maal plaats en dan gaan overal in ons land de lichten uit. Op deze manier wordt aandacht gevraagd voor de schoonheid én de functie van de duisternis, die steeds meer onder druk staat door de toenemende verlichting en daardoor een verwarrende invloed heeft op de natuur en het leefklimaat van dieren. De werkgroep Leidse Sterrewacht heeft in samenwerking met Museum Boerhaave een speciaal programma samengesteld, waarbij bezoekers, naast allerlei interessante informatie bij Boerhaave, ook kunnen genieten van een blik op de sterrenhemel met een telescoop bij de Leidse Sterrewacht.

De toegang tot dit speciale avondprogramma is gratis bij aanschaf van een entreekaartje. Bij slecht weer of dichte bewolking vervalt de buitenactiviteit en houdt de werkgroep Leidse Sterrewacht in het museum een open spreekuur waarbij allerlei vragen gesteld kunnen worden over telescopen, sterren en planeten. Voor meer informatie: www.museumboerhaave.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×